Categorieën: Nieuws

Topshelf definitief in V&D pand Grote Markt

Topshelf komt definitief naar het pand van V&D aan de Grote Markt. IEF Real Estate laat weten dat het huurcontract woensdagavond is getekend.

Topshelf is een winkelketen op het gebied van mode, sport en lifestyle. Het bedrijf was al enige weken in gesprek om het pand te huren. Het is de bedoeling dat Topshelf medio oktober open gaat. Het bedrijf gaat niet het hele V&D pand huren. Voor de vijfde verdieping wordt nog een gegadigde gezocht.

Eric Bos, voormalig vestigingsmanager van V&D, wordt manager van Topshelf Groningen. Hij heeft dat bevestigd tegen OOG TV. Bos verwacht dat ongeveer de helft van de oud-medewerkers van V&D opnieuw in het pand op de Grote Markt aan de slag kan. Ook restaurant La Place keert terug.

Andor Heij

Bekijk reacties

  • Groningen krijgt een of andere bedrijventerreinformule a la Telstar die ook al niet werkt terwijl andere steden internationale warenhuizen krijgen. Bedankt IEF :P

  • Ik hoop, dat wij met Hudson Bay nu niet achter hert net vissen. Dan is het helemaal gedaan met Groningen. Geen tram, binnenstad niet meer per bus bereikbaar, maar wel een krankzinnige, geschifte kabelbaan. Hoe ver kun je als stad zakken? Zielig gewoon.

  • Het is geweldig nieuws dat veel voormalige medewerkers van V&D bij Topshelf in dienst kunnen treden. Voor degenen die zich verbonden voelen met V&D is er ook een speciale Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
    https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

    Deze groep is er niet alleen voor voormalige medewerkers, maar ook voor klanten en andere belangstellenden.

  • gefeliciteerd. En nu maar hopen dat zei geen zelfde fout maken zoals VD heeft gemaakt maar met de tijd meegaat nu en later. Niet alleen voor de jongere onder ons maar ook voor de oudere mooie dingen hebben. En een luisterend oor hebben van de wensen die de klant hun aanreikt. SUCCES.

    • Welke fout van VenD? Omdat de politiek het overrulen met hun grote mond. En iedereen gelooft dat. Dezelfde politiek, dat de macro-economie heeft verwaarloosd. Door een enorm beslag te nemen op het inkomen cq uitgaven van de mensen. Geld, dat vervolgens niet kan worden uitgegeven aan de detailhandel versus een VenD, een Perry Sport, Blokker ect etc

  • Op de lange termijn kan ik mij niet voorstellen dat zo'n formule levensvatbaar is. Wanneer je naar hun webshop kijkt dan leidt dit niet tot vrolijk koopgedrag.

  • Hier in Arnhem is topshelf al een paar weken geopend, ook hier balen wij dat Hudson's bay het oude vrijwel nieuwe V&D pand niet gehuurd heeft. Een extra uitdaging voor mevr. van Kemenade om er iets moois van te maken.

Recente berichten

“Opklaringen maar ook bewolking op Hemelvaartsdag, in het weekend veel zon en warmer”

Het lange Hemelvaartsweekend lijkt zonnig te gaan verlopen. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis kan het op…

3 uur geleden

Geen donkergroene stadionstoeltjes in Euroborg, CDA vraagt gemeente om opheldering

Ondanks dat supporters het graag willen krijgen de stoeltjes op de Noordtribune in de Euroborg…

4 uur geleden

Donar wint eerste play-offduel tegen BAL

Donar is de kwartfinale van de play-offs om de landstitel woensdagavond begonnen met een 78-66…

5 uur geleden

Twee jongeren zijn Handhaving te slim af bij Jachtseizoen in Vinkhuizen

In de wijk Vinkhuizen vond woensdag een editie van Jachtseizoen plaats. Bij dit spel maken…

6 uur geleden

Geen link tussen moorden op Antoinette Bont en Harry Roo: “Uitsluiten is ook belangrijke ontwikkeling”

Er is geen link gevonden tussen de moorden op Antoinette Bont en coffeeshophouder Harry Roo.…

6 uur geleden

Versterkingen komend seizoen voor Be Quick 1887 en PKC’83

Be Quick 1887 en PKC'83 hebben zich de afgelopen dagen versterkt voor het komende seizoen.…

7 uur geleden