Categorieën: 112

Gezochte fietser in zaak vermiste Sjoerd meldt zich

De fietser die door de politie gezocht werd in verband met de vermissing van de 21-jarige Sjoerd van Eijk heeft zich gemeld. Hij is waarschijnlijk de laatste die Van Eijk voor zijn verdwijning gezien heeft.

De student van de Hanzehogeschool verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Rond 02.00 uur verliet hij een uitgaansgelegenheid aan de Papengang, waarna hij via het politiebureau aan de Rademarkt naar de Trompstraat is gelopen. Daar werd hij rond 03.30 uur ter hoogte van het hotel ingehaald door een fietser.

Agenten hebben inmiddels gesproken met de fietser, maar hij heeft laten weten dat hij niets bijzonders heeft gezien.

Omdat de politie vermoedt dat Van Eijk in het water is gevallen is er sinds afgelopen zondag al verschillende keren met duikers en een dregteam in het water gezocht. Ook woensdagavond gebeurde dit, maar tot op heden nog zonder resultaat.

Mensen die meer informatie hebben over deze zaak, wordt gevraagd zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Sebastiaan Scheffer

Bekijk reacties

  • Hier en daar tegenstrijdige berichtgeving: Is Sjoerd nu voor het laatst gezien bij de Winschoterkade, in de Trompstraat of bij de Trompbrug?
    Aje bij de Winschoterkade tewater raakt lijkt het me vanwege de hoge kade (zeker in het donker) moeilijk om er daar weer uit te komen. Je zou daarvoor naar een lager stuk kade moeten zoeken/zwemmen. Misschien goed om het zoekgebied iets te vergroten.

    • mee eens, verwarrende berichten soms,, ik ken het daar niet, maar je heb een goed punt, ik vind het zo wie zo toch raar, de jongen is in de trompkade dood aangetroffen, gisteravond rond 8.00pm en om 00.00 is het ionderszoek al weer afgesloten * want er zijn geen verdachte sporen aangestroffen <<

      ik zat ook net te denken, is er dan wel bij de trompkade gezocht?? wel ten hoogte van de trompbrug las ik eerder, gister had ik het gevoel dat het lichaam vanzelf zou komen boven drijven , omdat het nu iets meer dan 1 week geleden was , vreselijk vind ik het, eerst jan < en nu deze jonge, hij had net zijn verjaardag gevierd,.. en dan is het ook nog eens Moederdag , wat vreselijk voor zijn familie en vrienden . ik wou dat ze die gevaarlijke plekken met water zouden afschermen met hekken en zo, maar nee. dat kost weer te veel geld, nu zijn er al 2 jonge jongens dood, in een paar weken tijd, omdat ze in het water terecht kwamen .. een ongeluk zeggen ze. ik vind het maar verdacht allemaal,hoe dan ook, het blijft vreselijk, Rust in Vrede jan en sjoerd.. :(

Recente berichten

Bevrijdingsvuur ontstoken in Wageningen, vuur onderweg naar Groningen

Bij Hotel de Wereld in Wageningen is om middernacht het Bevrijdingsvuur ontstoken. Estafettelopers zijn in…

3 uur geleden

‘Op Bevrijdingsdag kans op buien, komende dagen opklaringen en droog’

Bevrijdingsdag gaat niet droog verlopen. De komende dagen vindt er een weersverbetering plaats waarbij we…

3 uur geleden

Come back zet Groen Geel op pole position voor topper van volgende week tegen Helpman

De Derde Klasse C is superspannend met heel veel clubs die nog kans op de…

6 uur geleden

Paas benoemt antisemitisme in toespraak: “Er is een zwijgende meerderheid en het zou helpen als die niet langer zwijgt”

Niet langer zwijgen, maar duidelijk maken dat er in ons land niet geleefd kan worden…

6 uur geleden

PKC’83 wint woonwagenkamp kraker van WKE’16; ON laat na titelstrijd leven in te blazen

PKC'83 heeft vanavond de clash der woonwagenkampen tegen WKE'16 met 4-1 gewonnen. Daarmee deden de…

6 uur geleden

Groningen staat stil bij oorlogsslachtoffers (foto’s)

In de gemeente wordt zaterdag uitgebreid stilgestaan bij de Nationale Dodenherdenking. Er vinden verschillende herdenkingen…

9 uur geleden