Categorieën: Sport

De Leeuw mogelijk langer bij FC Groningen

FC Groningen gaat volgens Groot Groningen binnenkort in gesprek met Michael de Leeuw. De aanvaller heeft een aflopend contract en loopt na dit seizoen transfervrij de deur uit bij de noordelingen.

Het is niet duidelijk of FC Groningen ook daadwerkelijk de intentie heeft het contract met De Leeuw te verlengen. Amerikaanse media melden dat Michael de Leeuw nog altijd op de lijstjes van de club Chicago Fire staat. Die club toonde in januari nog belangstelling in de aanvaller. De aanvaller zou naar verluid zelf wel open staan voor een langer verblijf in het Noorden.

Naast De Leeuw zal FC Groningen binnenkort ook spreken met Lindgren, Burnet, Islamovic en reservedoelman Van der Vlag, omdat ze allen eveneens in het bezit zijn van een aflopend contract. FC Groningen moet voor 1 april moet deze spelers een contractverlenging aanbieden of een officiële ontslagbrief sturen.

Elin Stil

Bekijk reacties

  • Michael wordt al jaren ondergewaardeerd bij Groningen. Hij is een scorende spits die er altijd wel eentje in weet te prikken (helaas blijft het daar dan bij, dus wisselen zodra hij gescoord heeft ;) ). Kijk of je in Engeland in de Championship aan de slag kunt Michael. Ik weet zeker dat ze je daar kunnen waarderen.

  • Ongelooflijk dat hij niet meer door vd Looi wordt ingezet. Hij is een van de weinige Somers die de FC nog punten bezorgen.

  • Even muggenziften over de spelling van verluid

    . Verluidt is oorspronkelijk een derde persoon enkelvoud met de vorm stam + t: verluid + t = verluidt. Het onderwerp het is weggevallen – waarschijnlijk door frequent gebruik. De constructie is te vergelijken met naar (het) nu blijkt, waarin ook een derde persoon enkelvoud staat.
    De constructie wordt ook vaak geïnterpreteerd als verkorting van naar verluid wordt; de juiste spelling zou volgens die interpretatie verluid moeten zijn. Toch wordt verluidt al lange tijd als algemeen aanvaarde spelling gezien. Het lijkt erop dat men op enig moment de knoop heeft willen doorhakken en toen heeft gekozen voor naar verluidt; u kunt dus het best die vorm gebruiken.

Recente berichten

‘Veel zon op Pinksterzondag, de komende dagen regen- en onweersbuien’

Op Eerste Pinksterdag is er veel zon. Op de dagen daarna neemt de kans op…

4 uur geleden

Hardlopers Lemmink en Hendrikse van Team 4 Mijl in de prijzen bij NK 10 kilometer

De atleten Nik Lemmink en Tom Hendrikse, beide van het Groningse Team 4 Mijl, hebben…

4 uur geleden

1J: Doek valt voor GRC Groningen, PKC’83 heeft kans op periodetitel

GRC Groningen is zaterdagavond in de voorlaatste competitieronde gedegradeerd uit de eerste klasse J. PKC'83…

5 uur geleden

Be Quick 1887 leeft nog na zege op Pelikaan S

Be Quick 1887 won zaterdagavond in eigen huis met 2-0 van het al gedegradeerde Pelikaan…

6 uur geleden

Agressieve man bedreigt omstanders met kapotte fles

Agenten hebben zaterdagavond op de Beren in de Korrewegwijk een agressieve man aangehouden die omstanders…

7 uur geleden

Dorpstoneel Westerbroek zoekt het door spelerstekort nu in de wijde omgeving: “kom erbij”

Al zo'n honderd jaar bestaat in Westerbroek, vlak over de gemeentelijke grens de toneelgroep Violeria,…

7 uur geleden