Categorieën: Nieuws

Gemeente blij met uitspraak over zuidelijke ring

De uitspraak van de Raad van State over de zuidelijke ringweg is bij de gemeente goed ontvangen. Volgens wethouder Paul de Rook blijft het tracébesluit overeind staan.

Omwonenden hadden 15 bezwaarschriften ingediend waarvan het grootste deel niet ontvankelijk of ongegrond verklaard werd.

Er moet nog wel extra onderzoek worden gedaan naar het verdwijnen van een fietstunnel, de verkeersveiligheid en geluidoverlast. Volgens De Rook gaat dat geen vertraging opleveren bij de aanpak van de zuidelijke ring.

Andor Heij

Bekijk reacties

  • Pistolen Paultje weet het weer beter. Beste Jongeman je hebt nog veel te leren en van infra heb je de ballen verstand.Je bent een meeloper.

  • Ik denk dat de wethouder dit niet uit zijn losse pols schudt maar bij Rijkswaterstaat heeft geïnformeerd. Die hebben immers vaker met dit bijltje gehakt. Een beetje logisch nadenkend mens kan het ook wel uit de uitspraak zelf halen.

  • Jack mag ik vragen waar dit op slaat ?
    De beste man heeft er de ballen verstand van dat is nu eenmaal zo.RWS heeft alle verkeerstellingen van voor 2009 en na 2011 niet meer openbaar.Alleen de jaren 2009+2010 zijn zichtbaar.De verkeerscijfers van aantallen verkeer per 24 uur geven ze niet vrij. Waarom ? De Provinciale wegen zijn netjes vanaf 2000 tot 2015 alle zichtbaar en daar zie je dat de verkeersintensiteit terugloopt.De drukste jaren waren 2002 en 2007 en vanaf 2007 teruglopend.

    • Dat wil ik je wel even uitleggen.
      Wanneer je er voor kiest om op badinerende toon te spreken over iemand anders op het moment dat die ander een procedure gewonnen en jezelf verloren hebt dan lijkt dat een beetje op het gedrag van een slechte verliezer.

      In jouw ogen ben jij de enige die er verstand van heeft. Ik betwijfel dat. Wanneer je jaren lang asfalt hebt gedraaid dan zorgt deze ervaring er niet voor dat je ook maar enige verstand hebt van verkeersvraagstukken.

  • Beste man ik heb geen asfalt gedraaid als werkman.Ik ben m'n hele 43 j leiding/toezicht gevend geweest.En heb inderdaad een hele brede ondergrond in de beton-,spoor-,grond-,weg-,en waterbouw

    • M.a.w. Je hebt geen enkele relevante kennis of ervaring op het gebied van verkeerskunde, je kennis betreft civiele techniek. Dat is echt iets heel anders.

Recente berichten

Basketballers De Groene Uilen uitgeschakeld in play-offs promotiedivisie

De heren van basketbalvereniging De Groene Uilen zijn zondag uitgeschakeld in de play-offs om het…

3 uur geleden

Dinsdag veel zon, droog en zomers warm

Dinsdag zet het warme weer nog even voort. De zon is er volop en de…

3 uur geleden

Studenten brengen gestolen politieagent op Meikermis terug (update)

De gestolen politiepop is weer terecht. Jolige beschonken studenten hebben de nepagent zondagnacht van de…

3 uur geleden

Brand woedde in parkeergarage UMCG

In de parkeergarage van het UMCG is maandagavond brand ontstaan. De melding van de brand…

5 uur geleden

Petitie voor twee jaar extra inzet van varkens op Zernike Campus

De varkens om invasieve planten op de Zernike Camus te bestrijden moeten minstens twee seizoenen…

5 uur geleden

Kindervoorstelling ‘Op het spel’ donderdag in première in de Nieuwe Kerk

Corona, klimaat en oorlogen: hoe hou je als jongere hoop in een wereld vol onzekerheden?…

7 uur geleden