Categorieën: Sport

FC Groningen sluit seizoen af met 20-0 zege

FC Groningen heeft zaterdagmiddag in Foxhol het voetbalseizoen afgesloten met een 20-0 zege op FVV. De meeste selectiespelers, op de internationals na, hebben nu vijf weken vakantie.

Ongeveer 1200 toeschouwers zagen vrijwel alle fitte spelers van FC Groningen meedoen, op Tjaronn Chery, Simon Tibbling en Hans Hateboer na. Chery werd gespaard omdat hij in de voorselectie van Oranje zit. Het oefenduel kwam mede tot stand dankzij Richairo Zivkovic. FVV was zijn eerste club, voor hij naar de Euroborg verkaste. Nu speelt hij bij Ajax.

Bij rust was de stand 8-0, mede dankzij vier doelpunten van Mimoun Mahi. Gibril Sankoh, die enkele jaren voor FC Groningen uitkwam en de afgelopen tijd mee trainde, stond in de verdediging. Na de pauze kwamen bij de FC elf andere spelers in het veld. In de tweede helft trof Michael de Leeuw viermaal het doel. Hilal Ben Moussa scoorde een zuivere hattrick.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Een geweldige prestatie ! !!!!
    Dit geeft hoop voor het europees optreden.
    Hieruit kan iedereen die de FcG een goed hart toedraagt een basis leggen voor optimisme.

  • Nog beter nieuws.

    Kostic, de man waar ik tijdens zijn geblondeerde tijd al zeer positief over was (en velen hem nog als miskoop zagen) ontwikkeld zich razendsnel in de Bundesliga.

    Aangezien de FC een doorverkoop percentage voor hem heeft bedongen (10 of 15%) gaat wellicht de kassa in de Euroborg heel snel weer fors rinkelen.

    Maakt de gelimiteerde transfersom voor Chery van een schamele 2,5 miljoen weer een beetje goed.

  • Indertijd vond ik Arjen Robben ook een goede speler. Achteraf heeft iedereen gelijk. Jammer genoeg ontbreekt het altijd aan bewijs en valt het in de categorie kletspraat.
    Vooral bij reageerders die nogal wat voorspellingen doen die vrijwel nooit uitkomen zoals de grote verkiezingswinst van UKIP, de enorme groei van Pegida etc, de groei van de criminaliteit, de verkiezingswinst van de Stadspartij.
    Het fijne is dat het iedere keer weer meevalt!

    • Ach, oude ruziezoekerige stalker van me.

      Even op deze site bij zoeken "Twente" en "Play offs" opzoeken.

      Dan de eerste vondst aanklikken. Vind je twee reacties. Eentje waarin ik al in mei 2013 (toen Kostic door bijna iedereen was afgeschreven) de hemel in prees.

      Degenen met wie ik naar de FC ga, werd in het seizoen 2012/2013 wel eens moe van mijn geroep om Kostic. En nee, hij gaat niet naar de Akkerstraat om dit via een zwart op wit getuigenis aan achterdochtige stalker van mij genaamd "Jack" te bewijzen.

      Tip: je kunt maar beter geen dingen over voetbal beweren als je nog nooit een stadion van binnen hebt gezien.

      Over je zielige afleidingstruc. UKIP haalde vier miljoen stemmen. Dat noem ik een verkiezingswinst. Maar dat je Niet Farage extreem-rechts vindt, zegt heel veel over hoe makkelijk jij te brainwashen bent, en graag achter de gedachtenpolitie aan marcheert.
      Over Pegida. Dat Duitse Lugenpress zo tekeer is gegaan tegen die brave bezorgde burgers is erg dom. Het alternatief zal rechts-populistisch zijn. De gedachtenmaffia leert nooit.
      De types die blij waren met de moord op Fortuyn, zitten nu met Wilders opgescheept.
      Over de Stadspartij bij de laatste GRV. Ik kan zo wat teksten van mij van deze site oprakelen waarin ik het optreden van de lijstrekker matig, want niet activistisch vond, ("deelnemer in grote Jan Seton look-a-like contest") en de campagne ondanks kwantiteit kleurloos vond. Wie een beetje tussen de regels door kan lezen, las dat ik er helemaal geen vertrouwen in had.

      Tenslotte een vraagje: vind je het niet treurig en klein dat je volledig off topic dingen nodig hebt, in je enge pogingen om iemand (tevergeefs) te diskwalificeren?

      • Kennelijk is Farage afgetreden als partijleider van UKIP omdat hij vond dat hij een goede verkiezingsuitslag had gehaald?
        Wel een beetje zwak om de pers de schuld te geven van de teloorgang van Pegida. Ik denk dat het eerder te maken heeft met de interne verdeeldheid over de extreemrechtse koers die sommige lieden met neonazi-achtige trekjes de Pegidabewging op wilde sturen. Toen dat duidelijk werd waten de Duitsers alweer klaar met dit rare clubje.
        Voor de Stadspartij heb je uitsluitend grote overwinningen voorspeld. Beetje zwak om nu met terugwerkende kracht een andere voorspelling te doen.

        Wanneer je over iedere speler na een aardige wedstrijd voorspelt dat het wel eens een topper zou kunnen worden dan heb je het weleens bij het rechte eind. Al die keren dat een voorspelling niet juist blijkt te zijn wordt dan vergeten.

        Ik denk dat ik heel wat meer stadions van binnen heb gezien, in verschillende landen, dan jij.

      • Tuurlijk oude jokkende stalker.

        Daarom spreek je ook van een agressieve sfeer bij Groningen Heerenveen.

        Knap dat je trouwens in je database over mij 1,5 foute voorspelling hebt gevonden. Doe er tien per maand.

        O ja, het grote gevaar voor de 1% en daarmee hun propagandazendertje BBC, Mogelijk Farage is nog gewoon partijleider. Op verzoek van de partij.

      • Rekenen is niet je sterkste kant, ondanks dat je anders beweert.
        Grappig dat Timmer meent een ander zijn vervelende eigenschap in de schoenen te moeten schuiven. Dat wordt ook wel projectie genoemd.

        Tibbling zou toch ook 10 miljoen opbrengen bij verkoop na dit seizoen? Althans dat meende Timmer. Hoor je nu niks meer van.

        En ja, bij FCG-SCH heerste een agressief sfeertje. Een van de vele wedstrijden waar ik zelf bij aanwezig was. Misschien dat verblinde supporters het allemaal normaal vinden, normale mensen met een beetje beschaving beoordelen dat anders.

        Farage is toch echt afgetreden. Ook niet zo gek nadat zijn 'partij' een gigantisch lager percentage stemmen haalde dan bij de Europese verkiezingen. Dat heet een desastreuze nederlaag.
        In Engeland wordt hij toch een beetje als de gekke Henkie van de politiek beschouwd, net als de Pegidabeweging in Duitsland. Ook een verzameling halve garen met zeer dubieuze denkbeelden.

        Zal ook wel de schuld van de BBC zijn dat het met Pegida slecht gaat.

    • JackB,
      behalve voor u dan de tegenvallers bij de bouw van HET MONSTRUM. Sterkte daarbij.

  • Wat ben je behalve een laffe anonieme sociopaat ook een simpele ziel.

    De gehele Duitse Lugenpresse heeft zich frontaal op Pegida gestort. Fanatiek op zoek naar een enkele kaaskop tussen tienduizenden bezorgde burgers. Ze vonden veel meer mensen met een immigratie achtergrond.

    Zoals de BVD zo geïnfiltreerd was in de CPN dat soms de helft van een ledenvergaderingen in de jaren zeventig uit BVD'ers bestond, worden huidige uitdagers van de gevestigde orde net zo goed geïnjecteerd met mensen die voor agitatie en andere slechte reclame moeten zorgen. Wat bij een open beweging als Pegida natuurlijk erg makkelijk is

    Rekenen kan ik vrij goed. Als ik fiets, gebruik ik vaak de cijfers van nummerborden om er mee te hoofdrekenen. Misschien moet je het aanbod eens aannemen om eens met Marc en ik koffie te drinken. Gaan we even wat testjes en kennisquizen doen. Waarschijnlijk ben je te bang om als Pvda-Apparatsjiks herkent te worden.

    En op welke projectie doel je? Jokken? Je doet niet anders. Maar in jouw zieke sociopathische brein zijn dingen off topic, volledig verdraaid en uit de context, en nauwelijks controleerbaar als "argument" gebruikt worden, vast een slimme truc. Een gezond persoon ziet het gewoon als vuile leugens.

    Stalken is je hobby. Je leeft op de negatieve energie die je bij anderen opwekt. En mij hoop je sinds je aanwezigheid (ruim anderhalf jaar geleden) onder "Jack" van deze site af te krijgen.
    De "Ondernemer" die zich als taak heeft gesteld om anoniem als beschermheer van de overheid en de Lokale PvdA, criticasters van die overheid en lokale PvdA op internet fora te bestrijden. En daarbij ben je bereid alles uit de kast te trekken. Als je mijn adres had, zou je deze hier proberen te plaatsen. Het doel heiligt alle middelen en vormen van trollen. Hoe leugenachtig en zielig is dit verhaal?

    Denk dat het niet lang meer duurt voordat de OOGTV redactie echt goed doorheeft wat voor een enge ruziezoeker je bent.

    • Alweer een lang en factfree verhaal.
      Bewondering voor de energie die je hebt om weer een hoop beledigingen en andere onzin op te schrijven. Jammer dat niemand veel aandacht voor dat soort veel te lange en oninteressante verhalen heeft.
      Ondanks je maatschappelijke carrière heb je erg veel pretenties over de kwaliteit van je eigen bijdragen en die van anderen. Heb je wel eens nagedacht over het ziektebeeld dat daarbij hoort?

      • Miniquizje voor Jackie.

        Was een aantal jaar geleden klant bij een hele goede psycholoog. Er ontspon zich de volgende dialoog. Vul jij in wat er op de puntjes moet staan?

        Psycholoog:"Heb je veel last van schaamte?"
        Ik:"nauwelijks".
        Psycholoog:"En schuldgevoel".
        Ik:"daar heb ik veel last van".
        Psycholoog:"Mooi, kunnen we een... stoornis doorstrepen".

        (Hint. Stoornis is net als een bloem vernoemd naar een figuur uit de mythologie van de Oude Grieken).

      • Denk je dat de consulten hebben geholpen?

        Wel verbazingwekkend dat je naar lieden gaat waarvan je denkt dat ze geen fatsoenlijke opleiding hebben gevolgd.

      • Is er nog een deel van het haarvaten stelsel in jouw hersenen dat nog niet verkalkt is?

        Waar schrijf ik dat ik denk dat ik consulenten heb geholpen?

      • Het lijkt me een vrij logische veronderstelling dat iemand die klant was bij een psycholoog daar vervolgens consulten heeft gevolgd.

        Het lijkt me niet eenvoudig voor je om een bijdrage op te schrijven door een treurige poging tot belediging er in. Zal wel bij het ziektebeeld horen.

        Hoe staat het met het verhaal aan de redactie. De geloofwaardigheid ervan wordt wel wat minder door je eigen woordkeuze in vrijwel iedere bijdrage.

  • Waarom gaan jullie niet lekker in een chatbox zitten ouwe koeien oprakelen?

    Ontopic:Leuk einde seizoen potje, zegt natuurlijk geen moer over Europese potjes of Cruyff schaal. Ik hoop dat Sankoh wel een contractje krijgt, volgens mij kan ie n9g wel een paar jaartjes mee.

    • Rubiski.

      Denk je dat ik serieus zin heb, in enige vorm van gedachtenuitwisseling met "Jack"?

      Ruim anderhalf geleden verscheen ene "Jack" op dit forum om als ondernemer (zegt ie zelf) de soms wat felle critici van de lokale politiek, ROEZ en prestigeprojecten op dit forum te bestrijden. Met een constante stroom beledigingen aan het adres van medereaguurders.

      Bij het bestrijden van mij gooit hij alle registers open. Zal alles doen om mij van dit forum te krijgen. En inderdaad, daar horen (in zulk verdraaide vorm dat het lasterlijk en smadelijk wordt) oude, voor mij pijnlijke koeien uit de sloot.

      Zat zes jaar of zes geleden in een emotioneel perfecte storm (onder andere een goede vriendin waarvan ik als mantelzorger werd herkend, die regelmatig OOGTV nieuws haalde met berichten als gevolg van ernstige crisissituaties), en ben toen over de scheef gegaan. Praat dit niet goed, maar wil er mee aangegeven dat Jack in zijn zwakheid en anonimiteit, steeds volledig off topic blijft erbij halen.

      (En dan is ie verbaast dat hij een sociopaat, ruziezoeker en sociopaat genoemd wordt)

      On topic. Ben ook sterk voor terugkeer van Sankoh en zijn geweldige lange bal. Met Zivkovic en andere doelgerichte snelle spits, kunnen we met counters nog wat puntjes gaan pakken.

Recente berichten

Nieuwe verbindingsweg tussen Brailleweg en Hereweg gaat ‘Máximaweg’ heten

De nieuwe verbindingsweg tussen de Brailleweg en de Hereweg gaat de ‘Máximaweg’ heten, genoemd naar…

2 uur geleden

Gelijkspel hockeyvrouwen Groningen tegen Victoria

De hockeyvrouwen van Groningen hebben zondag in Haren met 2-2 gelijkgespeeld tegen Victoria uit Rotterdam.…

2 uur geleden

Kosten Bevrijdingsfestival zijn te hoog, dus kun je een badeendje kopen voor een race in de Papiermolen

Aanstaande vrijdag houdt de organisatie van het Bevrijdingsfestival in Groningen een Badeendenrace. De 'Badeendenrace voor…

3 uur geleden

Aangepaste dienstregeling en extra bussen op Bevrijdingsdag in Groningen

Het busvervoer van Qbuzz in Groningen is op Bevrijdingsdag aangepast. In Groningen rijden onder meer…

3 uur geleden

“Maandag opklaringen en stapelwolken, woensdag zomers warm met 25 graden”

De temperatuur zit de komende dagen in de lift. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis kan het…

13 uur geleden

Veel animo voor Victory Museum: “Conflicten in de wereld laten zien hoe kwetsbaar we zijn”

Het komende weekend zijn we op 4 mei twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenkingsdag.…

14 uur geleden