112 berichten

112

Bejaarde vrouw uit Stad weer terecht

De 89-jarige vrouw uit de Hortusbuurt die sinds maandagochtend vroeg vermist werd, is weer terecht. Het is niet bekend waar ze was en hoe het nu met haar gaat.

112

Verdachten van straatroof ingerekend

De politie heeft zaterdagnacht twee mannen van 18 en 22 jaar aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een straatroof eerder die nacht in de binnenstad. Ze bedreigden daarbij hun slachtoffer met een mes.

112

Politie deelt 21 bekeuringen uit aan bestuurders

De politie heeft zaterdag 21 bekeuringen uitgeschreven bij een verkeerscontrole in de stad. Daarbij werd samengewerkt met de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

112

Tiener gewond bij steekpartij Friesestraatweg

Een negentienjarige man uit de stad is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een steekpartij aan de Friesestraatweg. De politie is een onderzoek gestart.

112

Metaallaan afgezet vanwege Kalasjnikov waterpijp

De Metaallaan in de wijk Vinkhuizen is woensdagmiddag enige tijd afgezet vanwege een verdachte situatie in een stadsbus.

112

Motorrijder onderuit op Zernike

Een motorrijder is woensdagochtend gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op het Zernikepark.

112

Accudieven rijden op garagepersoneel in

Twee accudieven zijn dinsdag ingereden op twee medewerkers van een garagebedrijf aan de Bornholmstraat. Eén van hen belandde via de motorkap en het dak van de auto op de grond, maar raakte niet gewond. De…

112

Huizen ontruimd vanwege gaslekkage binnenstad

Vanwege een gaslekkage zijn woensdagochtend een aantal woningen en een parkeergarage in de Kleine Peperstraat korte tijd ontruimd geweest. Er is niemand gewond geraakt.

112

Omgekomen motorrijder was een Stadjer

De motorrijder die dinsdagmiddag omkwam bij een aanrijding op de Rijksweg West in Kolham was een 40-jarige inwoner van Groningen. Dat heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt. De automobilist die bij het ongeval betrokken was is…

112

Winkeldiefstal supermarkt Beren: Burgernetactie opgestart

Er is zaterdagmiddag een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt aan de Beren. De politie startte een Burgernetactie om de dief op te sporen.

112

Gewonde en veel schade bij ongeval Diamantlaan

Een automobiliste is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding aan de Diamantlaan. Het gaat om de bestuurster van een personenauto.

112

Verdachte van overval in 2013 aangehouden

De politie heeft afgelopen dinsdag een 36-jarige Stadjer aangehouden op verdenking van een overval op een supermarkt, nu 3,5 jaar geleden. Dat gebeurde dankzij een DNA-match.

F
U
R