112 berichten

112

Aanhouding na steekpartij aan Floresplein

Een nog onbekende man is donderdagavond gewond geraakt bij een steekpartij aan het Floresplein. Een verdachte heeft zichzelf bij de politie gemeld en is aangehouden.

112

Groep kinderen met messen bedreigt mensen

Jongens tussen de 13 en 15 jaar hebben afgelopen maandag een groep mensen met messen bedreigd. De politie zoekt getuigen van het incident.

112

Busje woningcorporatie total loss door brand

Een busje van een woningcorporatie is woensdagmiddag flink beschadigd geraakt bij een brand aan de J.M. den Uylstraat. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Busje beschadigd bij verkeerd inschatten hoogte viaduct

Bij een verkeersongeluk dinsdag aan het einde van de middag is een busje flink beschadigd geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

112

Lesauto schept scooterrijder

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag in Beijum heeft een lesauto een scooterrijder geschept. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

112

Forse buitenbrand aan Bieskemaar

Bij een activiteitencentrum aan de Bieskemaar in de stad heeft maandagmiddag een forse buitenbrand gewoed. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Autobrand zorgt voor vertraging op A28

Automobilisten op de A28 moeten maandagochtend rekening houden met vertraging. Vanwege een autobrand is één van de rijstroken afgesloten.

112

Brand bij afvalverwerker Sita

Bij afvalverwerkingsbedrijf Sita aan de Gideonweg heeft maandagochtend korte tijd brand gewoed. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Auto met aanhanger schaart op A7

Een verkeersongeluk op de A7 nabij Hoogkerk heeft zaterdag aan het einde van de ochtend voor flink wat overlast gezorgd. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Fietsster gewond bij verkeersongeluk in Gravenburg

Bij een verkeersongeluk zaterdag aan het einde van de ochtend in de wijk Gravenburg is een fietsster gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Scooterrijder lichtgewond bij aanrijding Kapteynlaan

Bij een verkeersongeluk donderdagavond op de J.C. Kapteynlaan is de bestuurder van een scooter lichtgewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Busje beschadigd bij brand Bornholmstraat

In een VW-busje aan de Bornholmstraat heeft donderdagmiddag brand gewoed. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

F
U
R