112 berichten

112

Dak waait van pand Nieuwe Ebbingestraat: twee auto’s beschadigd

De storm die donderdag over de stad trekt heeft flink wat schade veroorzaakt in de Nieuwe Ebbingestraat. Rukwinden trokken een deel van een dak los dat vervolgens op straat terecht kwam. Niemand raakte gewond.

112

Glasplaat Cascadeplein kan storm niet aan

Een glasplaat van een pand aan het Cascadeplein is donderdagavond gesneuveld door de storm.

112

Man in gezicht gestoken met mes

De politie heeft woensdagavond een 30-jarige Stadjer aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Hij zou iemand in het gezicht gestoken hebben.

112

Vertraging op A28 door gekanteld voertuig

Automobilisten op de A28 moesten woensdag rekening houden met vertraging. De oorzaak is een verkeersongeluk.

112

Gewonde bij aanrijding Bornholmstraat

Bij een aanrijding tussen een scooter en een personenwagen is dinsdagavond aan de Bornholmstraat een persoon gewond geraakt.

112

Pubers betrapt bij diefstal brommer

Twee jongens van 14 en 16 jaar uit Assen en Groningen probeerden zondagavond bij een parkeergarage aan de Korreweg een bromfiets te stelen. Ze hadden echter geen rekening gehouden met de buurtbewoners.

112

Overleden persoon Hoornsediep blijkt bejaarde man (86)

De overleden man die zondagavond gevonden werd in het Hoornsediep ter hoogte van de Parkbrug blijkt een Stadjer van 86 jaar te zijn. Dat meldt de politie maandagochtend.

112

Vermiste Russische vrouw weer terecht

De Russische vrouw die sinds afgelopen vrijdag in de stad vermist werd is weer terecht. Dat meldt de calamiteitenwebsite 112groningen.nl.

112

Stoffelijk overschot aangetroffen in Hoornsediep

In het Hoornsediep ter hoogte van de Parkbrug in de stad is zondagavond een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie is begonnen met een onderzoek.

112

Forse schade na ongeval bij Kardinge

Op de parkeerplaats van Sportcentrum Kardinge zijn zondagmiddag twee personenauto’s op elkaar gebotst. Eén van de wagens reed daarop tegen een geparkeerde auto aan. Er zouden twee gewonden zijn gevallen.

112

Wietplantage in Tasmantoren

De politie heeft zondagochtend vroeg een wietkwekerij ontdekt op de veertiende verdieping van de Tasmantoren aan de Regattaweg. De onderburen hadden geklaagd over wateroverlast.

112

Russische vrouw in Stad vermist

Sinds vrijdag wordt de Russische Natalia Ryzhinskaya vermist. De vrouw was met een gezelschap in de stad en hoort thuis op een schip.

F
U
R