112 berichten

112

Motorrijder gewond bij verkeersongeluk N7

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de N7 is een motorrijder gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

112

Verkeersregelaar gewond na ongeval met drie auto’s

Na de wedstrijd tussen FC Groningen en Willem II is vrijdagavond op de Duinkerkenstraat een verkeersregelaar bij een ongeval gewond geraakt. Dat meldt 112groningen.nl.

112

Auto’s botsen op Stationsweg

Bij een verkeersongeluk vrijdagavond op de Stationsweg zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Vier auto’s op elkaar op ringweg

Op de zuidelijke ringweg in de stad Groningen zijn vrijdagmiddag bij het Gasunie-gebouw vier auto’s op elkaar gebotst. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. De politie doet onderzoek. Een persoon raakte gewond…

112

Tientallen woninginbraken in de stad

Er is in de eerste twee weken van oktober 26 keer ingebroken in een woning in de stad. Dat meldt de politie. De meeste inbraken worden gepleegd in de noordelijke stadswijken zoals Paddepoel, de Hoogte…

112

Drie auto’s botsen op de Hereweg

Drie auto’s zijn donderdagavond op de Hereweg op elkaar geknald. Er vielen geen gewonden.

112

Twee fietsers botsen op elkaar op Boerhaavelaan

Op de Boerhaavelaan in de wijk Corpus den Hoorn zijn donderdagavond twee fietsers op elkaar gebotst. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Politie doe inval in drugspand Wibenaheerd

De politie heeft woensdagavond een inval gedaan in een woning aan de Wibenaheerd in Beijum. Daarbij werden twee mensen aangehouden wegens handel in harddrugs.

112

Friesestraatweg gestremd door ongeval met aanhanger

De Friesestraatweg in de richting van Zuidhorn is donderdagmiddag ruim anderhalf uur gestremd geweest. De oorzaak was een éénzijdig ongeval met een busje.

112

Tientallen fietsers op de bon wegens negeren verbodsborden

De politie heeft woensdag in het centrum diverse bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen.

112

Brand in koffiezaak Zwanestraat

De brandweer heeft donderdagmorgen een brand in de koffiezaak Simon Levelt aan de Zwanestraat geblust en de winkel vervolgens geventileerd.

112

Fietser gewond bij verkeersongeluk Europaweg

Bij een verkeersongeluk woensdagavond op de Europaweg is een fietser gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

F
U
R