112 berichten

112

Agenten vinden 24 kilo hennep in woning

Politieagenten hebben donderdag 15 november in een woning aan de Surinamestraat 24 kilo hennep aangetroffen. Dat is woensdag bekendgemaakt.

112

Auto mist bocht en botst op lantaarnpaal Vrijheidsplein

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op het Vrijheidsplein is de bestuurder van een personenauto op een lantaarnpaal gebotst. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Man betaalt met gestolen pinpas bij snackbar in Stad

De politie heeft dinsdagochtend beelden vrijgegeven van een man die op 10 augustus j.l. bij een snackbar in Groningen betaalt met een gestolen pinpas. Deze pas is op dezelfde avond uit een woning in Onderdendam…

112

Vertraging op A7 door ongeluk met drie auto’s

Door een verkeersongeluk op A7 moeten automobilisten dinsdagochtend rekening houden met vertraging. Bij het ongeluk waren drie personenauto’s betrokken.

112

Verkeersongeluk N7 zorgt voor flink wat schade en lange file

Bij een verkeersongeluk maandagavond op de N7 in de stad zijn drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Niemand raakte gewond. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

112

Automobilist spoorloos na ongeluk op A7

Hulpdiensten zijn zondag aan het einde van de avond enige tijd op zoek geweest naar een vermiste automobilist. De bestuurder had op de A7 een ongeluk gehad. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Politie: “Paspop gevonden, man nog spoorloos”

De politie is zaterdagavond op zoek naar een man die een paspop met kleding heeft gestolen. De paspop is inmiddels teruggevonden maar de man is nog spoorloos.

112

Brandweer bestrijdt schoorsteenbrand in Haren

In een woning aan de Prins Bernhardlaan in Haren is zaterdagmiddag brand ontstaan. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

112

Scooterrijder botst frontaal op bouwcontainer

Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk in de Stamstraat in de wijk De Hunze. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Woningbrand Herewegbuurt snel meester

In een woning in de Herewegbuurt heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Politie arresteert broer van gezochte topcrimineel Saïd R. in Groningen

De politie heeft eind oktober de broer van de internationaal gezochte topcrimineel Saïd R. opgepakt in Groningen. Dat meldt het AD vrijdagmiddag. 

112

Brandweer redt drenkeling uit Diepenring bij Steentilbrug

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01:30 uur is een 19 jarige man uit Roden te water geraakt in de Diepenring, ter hoogte van de Steentilbrug. 

F
U
R