112 berichten

112

Gewonde bij aanrijding aan Oostersingel

Aan de Oostersingel is dinsdag aan het eind van de middag een personenwagen tegen twee stilstaande auto’s gebotst. De bestuurder raakte daarbij gewond.

112

Mortiergranaat gevonden bij werkzaamheden

Bij werkzaamheden aan de Grote Beerstraat is dinsdagochtend een mortiergranaat gevonden. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Auto gecrasht bij politieachtervolging

Bij een politieachtervolging is maandagavond een voortvluchtige automobilist met zijn voertuig gecrasht. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Weg der Verenigde Naties gevaarlijkste weg van Groningen

De Weg der Verenigde Naties is de gevaarlijkste weg van Groningen. Dat blijkt uit cijfers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, die gepubliceerd zijn door RTL Nieuws.

112

Alcoholcontroles leveren acht bonnen op

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op meerdere locaties in de stad alcoholcontroles gehouden. Daarbij bleken acht bestuurders teveel alcohol in hun bloed te hebben.

112

Overstekend dier laat auto op vangrail belanden

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Vierverlatenweg bij Hoogkerk is een auto op een vangrail beland. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Lakse fietser ontsnapt aan de dood

Het treinverkeer tussen Groningen en Zwolle lag vrijdagmorgen bij Assen enige tijd stil vanwege een aanrijding tussen een trein en een fietser.

112

Politie zoekt straatrover Hoekstraat

De politie zoekt een man die in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 november 2017 pinde met een gestolen pas. 

112

Vrachtwagen botst op auto

Op de afrit vanaf de N7 bij Martiniplaza zijn donderdagmiddag een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen.

112

Woning vol rook bij schoorsteenbrand

In een woning aan de Ubbo Emmiussingel in de binnenstad heeft woensdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

112

Vrachtwagen gekanteld bij verkeersongeluk

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de N46 is een vrachtwagen gekanteld. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Auto gekanteld bij verkeersongeluk

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de oostelijke ringweg is een auto uit de bocht gevlogen en daarbij gekanteld. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

F
U
R