112 berichten

112

Studentenpand tijdelijk ontruimd vanwege brand

Een studentenpand aan het Winschoterdiep is dinsdag aan het einde van de avond korte tijd ontruimd geweest vanwege een brand. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

112

Automobilist hindert ambulances: rijbewijs afgepakt

Het rijbewijs van een 39-jarige automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag door agenten afgepakt omdat de man twee ambulances hinderde.

112

Gewonde bij verkeersongeluk Winschoterweg

Bij een verkeersongeluk op de Winschoterweg is maandagmiddag een automobilist gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Panden in De Wijert ontruimd vanwege gaslucht

Twee panden aan de Queridolaan in de wijk De Wijert, waaronder het gebouw van Bevolkingsonderzoek Noord, zijn maandagmiddag korte tijd ontruimd geweest vanwege een vermeende gaslekkage. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Boom valt om door harde wind in Haren

Op de Hortuslaan in Haren is zondagmiddag door de harde wind een boom omgewaaid. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Spelend kindje komst vast te zitten in lift: brandweer bevrijdt hem

Aan de Semmelweisstraat in de wijk Corpus den Hoorn is zaterdagavond een kindje vast komen te zitten in een lift. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Automobilist schept fietsster op Van Iddekingeweg

Bij een verkeersongeluk vrijdagochtend op de Van Iddekingeweg heeft een automobilist een fietsster geschept. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Boot in brand op Hoornsemeer

Op een boot op het Hoornsemeer heeft vrijdagochtend brand gewoed. Daarbij is niemand gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Auto in lichterlaaie bij Hoornse Plas

Bij de Hoornse Plas is donderdagavond een auto volledig uitgebrand. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Auto’s botsen op kruising Europaweg

Bij een verkeersongeluk donderdagavond op de Europaweg zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Vrouw overvallen op Fongersplaats: drie daders voortvluchtig

Een vrouw is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een overval. Het incident vond plaats op de Fongersplaats in de Herewegbuurt.

112

Aanhanger geschaard door harde wind

Door de storm is dinsdagmiddag een bedrijfswagen met aanhanger geschaard op de N360. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

F
U
R