112 berichten

112

Auto’s glijden in Molukkenstraat

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag in de Molukkenstraat zijn twee auto’s beschadigd geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Grote hoeveelheid Zwitsal-producten in schuur stelt politie voor raadsel

Een grote hoeveelheid Zwitsal-producten in een schuur heeft de politie in de stad voor een raadsel gesteld. De politie heeft de hulp van het publiek ingeroepen om te achterhalen waar de producten vandaan komen.

112

Man gebeten door hond: hond doodgeschoten

Op de Boerhaavelaan in de wijk Corpus den Hoorn is dinsdagavond een man gewond geraakt nadat hij door zijn hond was gebeten. Dat meldt de politie Groningen.

112

Geen treinen naar Zuidhorn door aanrijding

Treinreizigers tussen Groningen en Zuidhorn moeten maandagavond rekening houden met vertraging. Door een aanrijding is er geen treinverkeer mogelijk.

112

Gaslekkage in woning snel onder controle

In een woning aan de Walstraat in de wijk Binnenstad-Oost werd maandagavond een gaslucht geroken. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Stoer hard rijdende automobilist raakt rijbewijs kwijt

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rijbewijs kwijt geraakt omdat hij teveel alcohol gedronken had. Dat meldt het Flexteam van de politie Groningen op Twitter.

112

Auto spoorwegmedewerker in brand bij Hoofdstation

In een auto op een parkeerterrein aan de zuidkant van het Hoofdstation aan de Zaanstraat heeft vrijdagavond brand gewoed. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Fietser gewond bij verkeersongeluk Paddepoel

Bij een verkeersongeluk donderdagmiddag op de Dierenriemstraat in de wijk Paddepoel is een fietser gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

112

Studentenpand tijdelijk ontruimd vanwege brand

Een studentenpand aan het Winschoterdiep is dinsdag aan het einde van de avond korte tijd ontruimd geweest vanwege een brand. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

112

Automobilist hindert ambulances: rijbewijs afgepakt

Het rijbewijs van een 39-jarige automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag door agenten afgepakt omdat de man twee ambulances hinderde.

112

Gewonde bij verkeersongeluk Winschoterweg

Bij een verkeersongeluk op de Winschoterweg is maandagmiddag een automobilist gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

112

Panden in De Wijert ontruimd vanwege gaslucht

Twee panden aan de Queridolaan in de wijk De Wijert, waaronder het gebouw van Bevolkingsonderzoek Noord, zijn maandagmiddag korte tijd ontruimd geweest vanwege een vermeende gaslekkage. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

F
U
R