112 berichten

112

Veulentje met vereende krachten uit water gered

De Groninger brandweer heeft dinsdagavond een flinke klus gehad aan de reddingsactie van een jong veulentje. Het dier was te water geraakt en kon er zelfstandig niet meer uitkomen.

112

Vliegtuigje in problemen op Airport Eelde

Een vliegtuigje is dinsdagavond korte tijd in problemen geweest op Groningen Airport Eelde. Het tweemotorig vliegtuig is inmiddels veilig geland op het vliegveld.

112

Trafohuisje in brand bij transportbedrijf

Bij een transportbedrijf aan de Peizerweg heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed in een transformatorhuisje. De brand is inmiddels onder controle.

112

Graafmachine en werknemer muurvast in bodem Oosterparkvijver

Een werknemer van een baggerbedrijf heeft de halve middag vastgezeten in de cabine van zijn graafmachine. Na drie uur kon hij uit zijn benarde positie bevrijd worden.

112

Open dag brandweer was weer een succes

Grote hulpverleningswagens, autobranden en de brandweer in actie. Dat was zaterdag allemaal te zien bij de open dag van de brandweer aan het Sontplein.

112

Mysterie: Peerd van Ome Loeks is verdwenen

Het Peerd van Ome Loeks is verdwenen. Normaal gesproken staat het Peerd bij het hoofdstation, maar nu (maandagmorgen) is alleen de sokkel nog aanwezig.

112

FC Groningen doelman Padt opgepakt na ruzie in trein

Doelman Sergio Padt van FC Groningen is zondagavond opgepakt na agressief gedrag in de trein tussen Groningen Europapark en Weener. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

112

Actie tegen hennep: 39 invallen, 14 kwekerijen opgerold

De politie Noord Nederland heeft maandag 39 invallen in Groningen, Friesland en Drenthe gedaan in een grote actie tegen hennepkwekerijen en andere plekken waar drugs gefabriceerd worden.

112

Grote politieactie tegen hennepkwekerijen

De politie heeft maandagochtend onder meer een hennepkwekerij ontmanteld in een huis aan de Godekenheerd in de Groningse wijk Beijum. Er stonden ongeveer 300 planten. Er is één arrestatie verricht.

112

Gewonde na ruzie bij Eemskanaal

Bij een ruzie aan het Eemskanaal Noordzijde is vrijdagmiddag een gewonde gevallen.

112

Scooterrijder raakt gewond bij aanrijding in Sint Walburgstraat

Bij een verkeersongeval in de Sint Walburgstraat in Groningen is vrijdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. De scooter werd aangereden door een automobilist.

112

Handrem vergeten: Woonboot twee keer geramd door auto

Twee auto’s zijn donderdagavond tegen dezelfde woonboot aan het Schuitendiep gerold.

F
U
R