112 berichten

112

Wietkwekerij ontmanteld aan Mudaheerd

De politie heeft zondag in een woning aan de Mudaheerd in de wijk Beijum een wietplantage gevonden. Dat melden buurtbewoners.

112

Stapel hout in brand bij kinderdagverblijf

Nabij kinderdagverblijf De Blokkendoos aan de Van Swietenlaan heeft zondagmiddag een buitenbrand gewoed. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Paterswoldseweg

Bij een verkeersongeluk zondagmiddag op de Paterswoldseweg is de bestuurder van een scooter gewond geraakt. Dat melden incidentfotografen van groningsnieuws.nl en tencatefotografie.nl.

112

Veel overtredingen bij verkeerscontrole

De politie heeft zaterdag tussen 17.30 uur en 24.00 uur bij een verkeerscontrole in de stad tientallen overtredingen geconstateerd. Van de 28 aangevoerde auto’s en motoren waren er slechts vijf helemaal in orde.

112

Brandweerlieden redden paard uit water

Brandweerlieden hebben zaterdagavond een paard uit het water gered aan de Hoogeweg in de wijk Reitdiep. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Oldtimer total loss bij kop-staart botsing op Rijksweg

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Rijksweg in de stad zijn drie auto’s waaronder een oldtimer op elkaar gebotst. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding Eendrachtskade

Bij een verkeersongeluk op de Eendrachtskade is vrijdag aan het einde van de middag de bestuurder van een scooter ernstig gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

112

Brand in flatwoning Planetenlaan onder controle

In een flatwoning aan de Planetenlaan in de wijk Paddepoel heeft vrijdag aan het einde van de middag korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

112

Groningse vrouw en haar jonge kinderen gewond bij ongeval

Bij een ongeval bij het Drentse Schipborg zijn vrijdag een 25-jarige vrouw uit Groningen en haar twee jonge kinderen van één en twee gewond geraakt. Volgens de Drentse politie was het een ernstig ongeval.

112

Ramen Willem Lodewijk Gymnasium kapot geslagen

Verschillende ramen van het Willem Lodewijk Gymnasium in de stad zijn in de nacht van woensdag op donderdag ingeslagen. Dat melden leerlingen van de school aan OOG Tv.

112

Lange file na ongeval met spelersbusje FC Groningen

Een busje van de jeugdopleiding van FC Groningen is donderdagmorgen betrokken geraakt bij een verkeersongeval op de A7 in de stad.

112

Blikschade bij verkeersongeluk Laan Corpus den Hoorn

Bij een verkeersongeluk woensdag aan het einde van de middag zijn op de Laan Corpus den Hoorn twee auto’s op elkaar gebotst. Een klein meisje moest door ambulancepersoneel gecontroleerd worden. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

F
U
R