OOG Ochtendshow vacaturepagina

Wil je ervaring opdoen in de wereld van radio en/of streekjournalistiek? Heb je zin om veel te leren? Grijp dan nu je kans bij de streekomroep van Groningen, want de OOG Ochtendshow zoekt nieuwsgierige Groningers!

Iedere ochtend van 7.00 tot 9.00 kun je op OOG Radio luisteren naar de OOG Ochtendshow, een luchtig ochtendprogramma waarbij nieuws centraal staat. Het programma wordt door vrijwilligers gemaakt, die ervoor zorgen dat alle Groningers goed geïnformeerd aan de dag kunnen beginnen.
Om het milieu te sparen werken we zoveel mogelijk in de cloud, dus voor alle functies is computerervaring nodig.
Het betreft vrijwilligerswerk.

De volgende functies zijn beschikbaar:


Nieuwslezer en co-host

Als nieuwslezer ben je het visitekaartje voor het nieuws uit Stad en Ommeland naar de luisteraar. Je brengt het lokale nieuws, dat je zelf ook samenstelt. Je presenteert de nieuwsitems die zijn aangedragen door de nieuwsredactie en bureauredacteur en je leidt interviews.

De nieuwslezer is van 6.30 tot 9.00 uur aanwezig, dus vroeg opstaan is wel een vereiste. Je kunt rekenen op een goed inwerktraject. Ervaring is daarom niet vereist, maar wel een pre. Het is wel belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

-> meer informatie en solliciteren


 

Bureauredacteur

Een bureauredacteur zoekt het nieuws en andere informatie bij elkaar, dat de presentatoren gebruiken in het programma. Daarnaast bied je een warm welkom aan onze studiogasten en kan het voorkomen dat je een last-minute interview fixt.
De bureauredacteur is van 6.30 tot 9.00 uur aanwezig, dus vroeg opstaan is wel een vereiste. Je moet teksten kunnen samenvatten/inkorten.

Je kunt rekenen op een goed inwerktraject. Ervaring is daarom niet vereist, maar wel een pre. Daarnaast is het erg belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken.
Als ervaren bureauredacteur zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, ook bijvoorbeeld richting presentatie. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

-> meer informatie en solliciteren


 

Meer informatie en solliciteren

meld_je_aanBen je geïnteresseerd? Gaaf! Stel dan een e-mail samen, waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom jij geschikt bent voor de functie. Stuur die t.a.v. Rick van der Velde naar ochtendshow@oogradio.nl, Bel je liever? Dan kun je tijdens kantooruren bellen met Annelies van Santen op telefoonnr. 050 – 5717100.

LET OP: Als je via e-mail reageert, houd dan ook je spam map in de gaten.
In sommige gevallen is gebleken dat onze e-mails daar in terecht komen.

Keurmerk Nederlandse Streekomroepen

Deel dit artikel: