Meer elektrische auto’s en bussen voor wijkvervoer stichting WelMobiel

oogochtendshow

WelMobiel zorgt voor het wijkvervoer binnen de wijk. Daar waar de bus tegenwoordig niet meer de wijk in rijdt, haalt WelMobiel mensen van huis en brengt ze bijvoorbeeld naar de huisarts, fysiotherapie of het winkelcentrum.

Hiermee zorgen ze dat ouderen of minder mobiele inwoners toch de deur uit komen en onder de mensen zijn. In maart wordt de dienstverlening uitgebreid met zes elektrische auto’s en vier elektrische bussen. Daarmee is het mogelijk om ook voor rolstoelvervoer te zorgen.

Een van de vrijwilligers van Stichting Welmobiel vind het heel erg mooi werk. Je zit met mensen in de taxi en voor je het weet heb je een super mooi gesprek. In maart gaan ze de dienstverlening uitbreiden en komen er naast de 6 elektrische auto’s ook vier elektrische bussen bij.
Zodat de dienstverlening kan uitbreiden met oa. Rolstoelvervoer.

Luister hieronder het interview in de OOG Ochtendshow