Groningen Bereikbaar houdt fotoactie ”Fiets de winter door en win”

oogochtendshow
Foto: ANWB

Fietsend prijzen winnen. Dat kan van 19 januari tot en met 24 februari bij Groningen Bereikbaar. Er is namelijk een heuse fotoactie. 

Je zit lekker op de fiets en zit ineens een geweldig mooi uitzicht. Dat is het idee van de fotoactie. De bedoeling  van deze actie is om mensen te stimuleren ook in de winter te blijven fietsen. Fietsers in en rond Groningen worden uitgedaagd om mee te doen aan de actie ‘Fiets de winter door en win!’ door een foto te maken die het winterse fietsgevoel vastlegt.  Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van het landschap, het fietspad, de fietser zelf of iets anders wat ze onderweg tegenkomen. De deelnemers die zich aanmelden maken daarbij kans op een Fitbit, een tegoedbon van Fotofabriek t.w.v. 50 euro en een fietsverrassingspakket.

Marriëtte Renkema was bij de Ochtendshow. Check hieronder het interview.