Stadjer raakt auto kwijt na 11 keer rijden zonder rijbewijs en 7 keer rijden onder invloed

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Het niet leren van zijn fouten kwam een 28-jarige Stadjer in de nacht van woensdag op donderdag duur te staan. Na achttien aanhoudingen voor verschillende vergrijpen, moest de man de auto waar hij in reed inleveren.

Agenten hielden de man staande in Oude Pekela. Daar bleek de man onder invloed van drugs in een auto te rijden, zonder een geldig rijbewijs. Na een controle bleek dat het niet de eerste keer was dat de man dit deed. Volgens de politie van Oldambt werd de Stadjer al elf keer eerder betrapt op rijden zonder rijbewijs. Tijdens zeven van deze ritjes bleek de Stadjer ook drugs te hebben gebruikt voor of tijdens de rit.

De politie vond het welletjes en besloot dat de man zijn auto moest inleveren. Of het om zijn eigen auto ging, is niet bekend. Bij een veelvoud aan dergelijke overtredingen kan de politie een auto in beslag nemen, ook als de auto niet van de bestuurder is.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Politie Oldambt (@politie_oldambt)