‘Woensdag veel zon, komende dagen tropische temperaturen’

nieuws
Foto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

Er staat een aantal warme dagen voor de deur. Komend weekend gaat tropisch verlopen waarbij de zon alle ruimte krijgt.

Woensdag verloopt zonnig. Bij een zwakke noordoostenwind loopt de temperatuur op tot 27 graden. In de nacht naar donderdag blijft de minimumtemperatuur steken op 15 graden. Op donderdag krijgt de zon opnieuw alle ruimte. Het wordt ongeveer 28 graden. De wind blijft in de noordoosthoek zitten en is zwak.

Op vrijdag draait de wind wat meer naar het oosten. Er is volop zon en de maximumtemperatuur ligt rond de 29 graden. Lokaal is de 30 graden mogelijk. Op zaterdag zijn de veranderingen klein, waarbij de dag tropisch gaat verlopen met temperaturen boven de 30 graden.

Deel dit artikel: