Verdachte (32) aangehouden voor dumpingen op snelweg A7

nieuws

De politie heeft donderdagavond een verdachte aangehouden voor afvaldumpingen op en langs de A7. Dat maakte de politie vrijdagochtend bekend.

De man wordt ervan verdacht dat hij op 28 juli en 1 augustus de A7 heeft geblokkeerd bij Marum en Frieschepalen, door er pallets, afval, hout en asbest te dumpen. Ook wordt hij verdacht van brandstichting en overtreding van de Wet milieubeheer.

De verdachte wordt verhoord en het onderzoek gaat door.

Voor de afvaldumpingen bij de A7-afslag Leek en op de A32 bij Meppel zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en camerabeelden. Informatie of beelden delen met de politie kan via het online tipformulier of via de opsporingstiplijn: 0800-6070.

Deel dit artikel: