Supportersdag FC Groningen op zaterdag 27 augustus

nieuws
Foto: Wouter Holsappel

FC Groningen houdt op zaterdag 27 augustus een Supportersdag in de Euroborg. In het stadion en op het veld staan tussen 12.00 uur en 16.00 uur diverse activiteiten gepland.

FC Groningen wilde de jaarlijkse Open Dag onderdeel laten zijn van de viering van Groningens Ontzet op de Grote Markt. Door een miscommunicatie werden de vereiste vergunningen niet verstrekt. De club heeft een alternatief gevonden op zaterdag 27 augustus. Er zijn dan geen evenementen op het voorplein en achter het stadion.

Wel is er een officiële spelerspresentatie, en de complete eerste selectie is aanwezig voor fotomomenten en handtekeningen. Marketingmanager Edwin Froma van FC Groningen baalt er nog steeds van dat er geen Open Dag zoals normaliter kan plaatsvinden. Wel hoopt de club dat er die dag duizenden supporters richting Euroborg komen.