Politie zoekt twee mannen die zaterdagmiddag getuige waren van steekpartij in Herestraat

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is op zoek naar twee mannen die zaterdagmiddag getuige zijn geweest van het steekincident in de Herestraat in Groningen.

Volgens de politie blijkt uit het onderzoek dat deze twee mannen op de plek van het incident waren. Mogelijk zijn de mannen bekenden van de verdachten of de slachtoffers. De mannen zijn volgens de politie geen verdachten, maar ze kunnen mogelijk wel een belangrijke getuige zijn in deze zaak. “We gaan daarom graag met de mannen in gesprek en we vragen ze dan ook om zich bij ons te melden”, laat de politie vrijdagmiddag weten.

Bij het steekincident raakten zaterdagmiddag twee 28-jarige mannen uit Groningen gewond. De politie heeft een 26-jarige man uit Groningen aangehouden. Ook één van de twee slachtoffers is aangehouden. Het onderzoek naar het steekincident is nog volop gaande.

Ook mensen met andere informatie of tips rond het incident, kunnen zich nog melden bij de politie. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook via Politie.nl uw tips achterlaten.