‘Maandag wisselend bewolkt, komende dagen volop zomer en veel zon’

nieuws
Archieffoto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

De komende dagen lopen de temperaturen flink op waarbij er aan het einde van de week tropische temperaturen mogelijk zijn.

Maandag is het wisselend bewolkt. De maximumtemperatuur ligt rond de 20 of de 21 graden. In de ochtenduren kan er een drupje regen vallen. De wind is zwak en komt uit westelijke richting, later draaiend naar het noorden. Op dinsdag krijgt de zon meer ruimte. De wind blijft in het noorden zitten en de temperatuur loopt op naar 22 of 23 graden.

Op woensdag is het zonovergoten. De wind draait naar het noordoosten en blijft zwak. Het wordt 25 of 26 graden. Ook donderdag en vrijdag verlopen zonovergoten, waarbij de temperatuur oploopt naar tropische waarden.

Deel dit artikel: