Laatste week van speelfestivals in Hoogkerk, Helpman en Corpus den Hoorn

nieuws

Het zomerseizoen met speelfestivals wordt volgende week afgesloten op drie locaties: bij de speeltuinen in Hoogkerk, Helpman en Corpus den Hoorn.

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar meedoen aan allerlei sportieve en creatieve activiteiten, op elf verschillende speelfestivals. Wethouder Rik van Niejenhuis sluit het seizoen symbolisch af bij Speeltuin VHJ aan de Noorderkerkstraat in Hoogkerk. Hij reikt als juryvoorzitter de ‘Gouden Hamer’ prijs uit aan de mooiste en meest tropische hut, die de kinderen de komende week gaan timmeren. Zij kunnen vanaf maandag 21 augustus vier dagen lang aan hun eigen hut bouwen. Aanmelden kan in de speeltuin.

Ook in de wijken Helpman en Corpus den Hoorn kunnen kinderen volgende week meedoen aan allerlei tropische activiteiten. Dat kan in de Speeltuin van Helpman-Oost aan de Groenesteinlaan 16 en bij BV Semmelstee aan de Semmelweissstraat 172. Ze kunnen daar onder meer lekkere mocktails maken, een tropisch t-shirt pimpen en stopmotion filmpjes maken.