Duizenden studenten vieren The Grand Opening op Grote Markt

nieuws
Foto: Anneloes Struik

Duizenden studenten vieren maandagavond The Grand Opening op de Grote Markt. Volgens verslaggeefster Anneloes Struik is het gezellig druk.

“Ik schat dat er zo’n drieduizend studenten op de Grote Markt aanwezig zijn”, vertelt Struik. “Er staat een groot podium waar optredens plaats vinden, en zojuist heeft het Dagelijks Bestuur van de KEI-week iedereen welkom geheten. Je mag deze Grand Opening echt beschouwen als de officiële start van de KEI-week.”

De KEI-week, Kommissie Eerstejaars Introductie, laat aanstaande studenten kennismaken met de stad Groningen. Maandag vond een informatiemarkt plaats. De komende dagen staan onder andere nog een parade, een Sportplaza en een kroegentocht op het programma. De KEI-week wordt vrijdag afgesloten met een groot eindfeest.

Verslaggever Wouter Holsappel maakte maandag een reportage over de KEI-week:

Foto: Anneloes Struik
Foto: Anneloes Struik
Deel dit artikel: