‘Donderdag veel bewolking, komend weekend ruimte voor de zon’

nieuws
Foto: FelixMittermeier via Pixabay

Bewolking en zonnige perioden wisselen elkaar de komende dagen af, waarbij er zo nu en dan ook een bui kan vallen.

Donderdag begint de dag bewolkt waarbij zo nu en dan de zon zich even zal laten zien. In de middag overheerst de bewolking en is er lokaal een buitje mogelijk. Bij een zwakke wind uit noordelijke richting wordt het 20 of 21 graden. De nacht naar vrijdag verloopt helder, waarbij er echter lokaal mistbanken kunnen ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond de 14 graden.

Op vrijdag begint de dag zonnig. Aan het einde van de ochtend neemt de bewolking toe, in de middag kan er een bui vallen. Het wordt 23 of 24 graden. Op zaterdag en zondag laat op beide dagen de zon zich geregeld zien. Op zaterdag kan er een bui vallen en wordt het 22 graden. Op zondag wordt het 23 graden.

Deel dit artikel: