Donar opent zondag de deuren op open dag

nieuws
Foto: Donar

Fans van Donar kunnen zondag te kust en te keur genieten. De basketbalclub houdt een open dag en aan het eind van de middag wordt een oefenwedstrijd gespeeld.

De open dag vindt plaats in MartiniPlaza. Om 13.30 uur gaan de deuren open, waarbij verschillende activiteiten worden aangeboden. Zo kunnen de jongste fans zich laten schminken, kan een kijkje worden genomen in de kleedkamer en in de spelersbus, is er een springkussen en wordt een basketbalclinic gegeven. Vanaf 15.00 uur vindt de spelerspresentatie plaats, waarbij na afloop fans handtekeningen kunnen scoren en met hun favoriete spelers op de foto kunnen.

Om 17.00 uur begint de oefenwedstrijd waarbij Donar het opneemt tegen EWE Baskets Oldenburg. De toegang is zondag gratis. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Op 2 september is Donar te gast in de Wildervanckhal in Veendam, waarbij men het opneemt tegen Eisbären Bremerhaven. Op 24 september wordt er in sporthal De Spreng in Assen gespeeld tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball.

Deel dit artikel: