‘Dinsdag zonnig en warm, vanaf woensdag wat lagere temperaturen en neerslag’

nieuws
Foto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

Er komt een einde aan de hittegolf. Dinsdag is de voorlopig laatste warme dag waarbij de temperatuur boven de 25 graden gaat komen.

De dag begint dinsdag zonnig. Bij een zwakke zuidwestenwind loopt de maximumtemperatuur op naar 27 of 28 graden. Lokaal kan het in het oosten van de provincie mogelijk 30 graden worden. Wellicht kan in de late middag een buitje tot ontwikkeling komen. In de nacht van dinsdag op woensdag koelt het af naar 18 of 19 graden.

Woensdag verloopt bewolkt. Van tijd tot tijd valt er regen. Bij een zwakke noordoostenwind wordt het 21 of 22 graden. Ook op donderdag is een buitje mogelijk, maar is de zon ook weer van de partij. De temperatuur ligt dan rond de 22 graden.

Deel dit artikel: