‘Dinsdag volop zon, komende dagen oplopende temperaturen richting tropische waarden’

nieuws
Foto: FelixMittermeier via Pixabay

De zomer zit stevig in het zadel. De komende dagen verlopen zonovergoten waarbij aan het einde van de week tropische temperaturen mogelijk zijn.

Op dinsdag krijgt de zon alle ruimte. De temperatuur ligt rond de 24 graden. De wind is zwak en komt uit noord- tot noordoostelijke richting. In de nacht naar woensdag koelt het af tot rond de 13 of 14 graden. Woensdag verloopt wederom zonovergoten. De wind draait iets meer naar het noordoosten, waarbij de maximumtemperatuur rond de 26 graden komt te liggen.

Na een heldere nacht met minimumtemperaturen rond de 14 graden verloopt ook donderdag zonnig. De wind draait richting het oosten en de temperatuur ligt rond de 28 graden. Op vrijdag hetzelfde beeld met maximumtemperaturen van 29 graden, waarbij lokaal al de tropische 30 graden bereikt kan worden.

Deel dit artikel: