Rotonde Hoendiep bij Hoogkerk vanaf maandag weer geopend voor wegverkeer

nieuws
Foto via Google Maps - Streetview

De rotonde tussen het Hoendiep en de Johan van Zwedenlaan, tussen het Westpark en Hoogkerk, is vanaf maandag weer geopend voor het wegverkeer. Dat laat Groningen Bereikbaar weten.

De afgelopen twee weken was de rotonde vanwege werkzaamheden afgesloten voor het auto- en vrachtverkeer. De voorbije veertien dagen is er nieuw asfalt gelegd en is het middenvak van de rotonde voorzien van nieuw beton. Ook is de rotonde verfraaid waarbij er groene hagen zijn geplant in de middencirkel.

Vanaf maandagochtend 06.00 uur gaat de rotonde weer open. De afgelopen twee weken moest verkeer omrijden via Westpoort en de Eemsgolaan, of er kon voor een route gekozen worden via de Diamantlaan en het Hoendiep.

Deel dit artikel: