VI: ‘Bologna meldt zich bij FC Groningen voor Strand Larsen’

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com (L-R) *Jorgen Strand Larsen* of FC Groningen, *Jordan Teze* of PSV

De interesse van Bologna F.C. voor FC Groningen-speler Jørgen Strand Larsen heeft ‘serieuze vorm aangenomen’. Dat schrijft Voetbal International dinsdagmiddag. Volgens het voetbalmedium is het daarmee een kwestie van tijd dat de Italiaanse club een miljoenenbod doet op de spits.

Bologna heeft zich namelijk in de Euroborg gemeld voor spits Jørgen Strand Larsen. De Italiaanse club zou ook bereid zijn andere spelers mee te nemen in de deal met FC Groningen. Zo zou Sydney van Hooijdonk, die door Heerenveen van Bologna wordt gehuurd, betrokken zijn binnen de mogelijke deal.

Het is niet voor het eerst dat Italiaanse clubs interesse tonen in Strand Larsen. In de winterstop viste Genoa nog naar de diensten van de Noor. De club en de spits besloten toen om een transfer in de winterstop af te ketsen.