Veel schade bij verkeersongeluk Overwinningsplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk maandag aan het einde van de middag zijn op het Overwinningsplein drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur ter hoogte van de winkels. “De bestuurder van een blauwe Renault is gaan remmen, wat te laat werd gezien door een achteropkomende automobilist”, vertelt Ten Cate. “Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Brandweerlieden hebben de voertuigen veiliggesteld, ambulancepersoneel is zich gaan bekommeren om de inzittenden. Het is onbekend of er mensen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.”

Bij het ongeluk was ook een derde auto betrokken. “Twee voertuigen hebben veel schade opgelopen, deze zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Het derde voertuig had een deuk, en kon op eigen kracht verder.” De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: