Politie dringend op zoek naar getuigen mishandeling in lijnbus

nieuws
Foto: Qbuzz

In de Groningse buslijn 8 heeft in de avond van woensdag 1 juni een mishandeling plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt specifiek naar één inzittende van de bus met een opvallend oranje T-shirt.

De mishandeling vond rond 21.35 uur plaats in een bus, die onderweg was van het Hoofdstation naar de P+R in Hoogkerk. Wat er precies is gebeurd, meldt de politie niet.

De politie is dringend op zoek naar getuigen van het incident. Met name een drietal personen die achterin deze bus zaten, zouden meer kunnen weten over de mishandeling. Volgens de politie droeg één van hen een opvallend oranje T-shirt.

Mensen die zichzelf in het bovenstaande herkennen of weten wie er in deze specifieke lijnbus zaten ten tijde van het incident, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Houd daarbij zaaknummer PL0100-2022150219 bij de hand.