Paterswoldseweg ook komend weekend dicht onder ringwegviaduct

nieuws
Foto: Groningen Bereikbaar

Ook komend weekend is de Paterswoldseweg afgesloten voor alle verkeer, ter hoogte van het viaduct van de zuidelijke ringweg.

Net als de afsluiting tijdens het voorgaande weekend moet de weg dicht voor sloopwerkzaamheden aan het zuidelijke deel van het viaduct. Een aantal werkzaamheden brengen te grote veiligheidsrisico’s met zich mee om verkeer onder het viaduct te laten rijden.

De onderdoorgang is het hele weekend dicht: van vrijdag (10 juni) 07.00 uur tot maandag (13 juni) 06.00 uur. De afsluiting geldt zowel voor autoverkeer als voor fietsers en voetgangers. Auto’s vanaf de zuidzijde van het viaduct worden omgeleid via de A28, het Julianaplein en vervolgens via de afrit naar de Leonard Springerlaan. Verkeer vanaf de andere kant van het viaduct kan omrijden via de Peizerweg en de westelijke ringweg. Fietsers en voetgangers worden via de Laan van de Vrede en de Muntinglaan geleid.

Deel dit artikel: