Onderdoorgang rotondes Laan Corpus den Hoorn is woensdag dicht

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Groningen Bereikbaar

Komende woensdag is de onderdoorgang bij de rotondes Laan Corpus den Hoorn in beide richtingen dicht voor autoverkeer.

De afsluitingen zijn nodig omdat Combinatie Herepoort woensdag aan de onderzijde van het dek van het viaduct werkt. Daarom is ook de afrit vanaf de ringweg richting Drachten naar het Martini Ziekenhuis woensdag dicht. De afsluiting geldt van 06.00 uur tot 18.00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs.

Het verkeer vanaf de westelijke en zuidelijke ringweg richting Laan Corpus den Hoorn wordt omgeleid via de af- en oprit bij Hoogkerk. Het verkeer vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting Drachten/Hoogkerk kan omrijden via Ring West en de af- en oprit naar de Zeeheldenbuurt, of via de toerit A28 en het Julianaplein.