Zuidelijke ring volgende week vier nachten dicht tussen Groningen-West en Hoogkerk

nieuws
Foto: EsbenS via Pixabay

Aannemerscombinatie Herepoort gaat de komende week ook ’s nachts aan het werk bij de westzijde van de zuidelijke ringweg (de N7). Daarvoor moet de ringweg vier nachten dicht tussen de afritten Groningen-West en Hoogkerk.

Tussen Hoogkerk en Corpus den Hoorn wordt gewerkt aan de verbreding van de weg. Om dat goed te kunnen doen, wordt er ook een bouwweg aangelegd vanaf de ringweg naar de Rozenburglaan.  De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuwe riolering, het verbreden van de weg, het verwijderen en opnieuw leggen van asfalt, het plaatsen van geleiderails, lichtmasten, portalen en borden en het afwerken de buitenberm.

Er wordt van maandag- tot en met donderdagnacht gewerkt op de eerder genoemde locaties. Dat gebeurt steeds van 22.00 uur tot 06.00 uur. De nachtelijke werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken in de directe omgeving, met name in de nachten van 18 en 19 mei. Dan gaat de aannemercombinatie asfalt frezen bij RDW-kantoor aan de Rozenburglaan en bij Hoogkerk, met mogelijke geluidsoverlast tot gevolg.

Deel dit artikel: