Woensdag zonnig en warm, donderdag onweersbuien

nieuws
Foto: Joris van Tweel

De komende dagen beloven warm te gaan verlopen, waarbij er op donderdag kans is op regen- en onweersbuien.

De woensdag verloopt zeer warm waarbij het in het westen van de provincie 26 graden kan worden, in het oosten wordt het 28 graden. In de middag neemt de noordwestenwind toe waardoor er koelere lucht over de provincie trekt en de temperatuur wat laat zakken. Er is veel zon maar er trekken ook enkele wolkenvelden over.

Donderdag begint zonnig waarbij de maximumtemperatuur rond de 24 of 25 graden komt te liggen. Gedurende de dag volgt er meer bewolking en neemt de kans op een regen- of onweersbui toe. Tijdens deze buien zakt de temperatuur. Vrijdag verloopt wisselend bewolkt waarbij het 21 of 22 graden kan worden. In de late middag en in de avond is er kans op wat neerslag.

Deel dit artikel: