Veel schade bij ongeval Laan Corpus den Hoorn, bestuurder rijdt dwars door barriers heen

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdag aan het einde van de middag is op de Laan Corpus den Hoorn een automobilist dwars door de barriers gereden. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur. “Het is gebeurd op de rotonde bij de afslag van de ringweg”, vertelt Wind. “De bestuurder van een personenauto met aanhangwagen is door nog onbekende oorzaak dwars door de barriers gereden die daar staan, en is midden op de rotonde tot stilstand gekomen.” Voor zover bekend raakte niemand gewond. “De schade is echter enorm.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Wind: “Zowel de aanhangwagen als de personenauto zijn total loss geraakt en zullen door een bergingsbedrijf weggesleept worden.” Het overige verkeer ondervond enige hinder van het ongeluk.

Deel dit artikel: