Motorrijder gewond bij verkeersongeluk Europaweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Europaweg is een motorrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur. “Door nog onbekende oorzaak werd de motorrijder geschept door de bestuurder van een personenauto”, vertelt Wind. “Dit gebeurde ter hoogte van de afrit met de zuidelijke ringweg en de Europaweg. Door de aanrijding kwam de motorrijder ten val.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd dicht. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Deel dit artikel: