Vrachtwagen en personenauto botsen voor Julianaplein; lange file op Ring-Zuid

nieuws
Foto: 112 Groningen

Vlak voor het Julianaplein heeft aan het einde van de vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen. Die aanrijding zorgde voor een lange file op de zuidelijke ringweg.

De hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse. Naar alle waarschijnlijkheid bleven beide bestuurders ongedeerd, hoewel de bestuur van de personenauto werd gecontroleerd in een ambulance. Dat geldt niet voor de personenauto, daarvoor was afsleep nodig.

In verband met het ongeluk werden in eerste instantie beide rijstroken van de zuidelijke ringweg afgesloten. Later kon het verkeer de plek van het ongeluk via één rijstrook passeren, onder begeleiding van de hulpdiensten.

Het ongeluk zorgde voor een hele lange file op de zuidelijke ringweg, die reikte vanaf knooppunt Euvelgunne tot vlak voor het Julianaplein. Automobilisten moesten daardoor rekening houden met zeker drie kwartier extra reistijd.

Deel dit artikel: