Automobilist schept fietser op Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Paterswoldseweg is woensdagavond een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.20 uur ter hoogte van de kruising met de Grunostraat. “Omwonenden vertelden dat de fietser de weg over wilde steken”, vertelt Ten Cate. “Daarbij werd de fietser geschept door de bestuurder van een personenauto.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Omdat de situatie aanvankelijk ernstig leek was ook het Mobiel Medisch Team, het MMT, opgeroepen. Zij kwamen in een traumahelikopter ter plaatse. Hun hulp bleek echter niet nodig omdat de verwondingen mee leken te vallen. De fietser is behandeld door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De schade is beperkt gebleven.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: