Afrit 39 Groningen-Zuid vanaf maandag tot en met 29 augustus afgesloten

nieuws
Foto: google maps

Afrit 39 Groningen-Zuid van de A28 vanuit Stad is vanaf maandag afgesloten. Dat laat Groningen Bereikbaar weten.

De afrit wordt vanaf maandagochtend 06.00 uur afgesloten. De komende periode wordt er op deze plek een nieuwe afrit gebouwd. Het wegverkeer kan op verschillende manieren omrijden. Zo kan het verkeer via de zuidelijke ringweg, de N7, naar afrit 36a en Laan Corpus den Hoorn naar Groningen Zuid rijden. Een andere optie is voor verkeer om via de zuidelijke ringweg te rijden, eraf bij afrit 37 Helpman en via de Hereweg naar Groningen Zuid. Ook kan het verkeer doorrijden naar de volgende afrit, bij Haren en dan via de A28 weer terug naar Groningen Zuid. De afsluiting geldt tot maandag 29 augustus 06.00 uur.

Vanaf maandag 16 mei 06.00 uur is ook toerit 39 van Groningen-Zuid richting Assen dicht. Die afsluiting duurt tot vrijdag 3 juni 22.00 uur.

Deel dit artikel: