SterrebosLive begint aan nieuw seizoen: “Concerten bij honderd jaar oude muziekkoepel”

nieuws
Foto: Yon de Smit

Een nieuw seizoen SterrebosLive staat op het punt van beginnen. Volgens de organisatie belooft het een mooi seizoen te gaan worden.

Het eerste concert staat gepland op zondag 8 mei. Vanuit de muziekkoepel zal dan muziek te horen zijn van Harry Niehof en de Casanova’s en CockerPower. “Eindelijk kunnen we weer heerlijk genieten in het bos”, schrijft de organisatie. “Fijn bijpraten met een drankje, hapje of een dansje. Zelf je drankje meenemen mag natuurlijk ook.” De optredens vinden plaats in de muziekkoepel die dit jaar de honderdste verjaardag viert.

“Harry Niehof treedt op met Inki de Jonge en Jaap Stegeman. Met eigen Groningse blues. Daarna komt CockerPower, met dit keer Henk Brugge als leadzanger Joe Cocker. Natuurlijk komen vele bekende nummers voorbij.” SterrebosLive wordt georganiseerd door het wijkcomité Helpman en bestaat bij de gratie van het publiek. De toegang is daarom vrij. De eerste SterrebosLive op 8 mei begint om 15.00 uur. De organisatie raadt aan om te voet of om op de fiets te komen.

Deel dit artikel: