Beurs ‘Nieuwbouw/Verbouw XL mikt ook op duurzaamheid en isolatie

nieuws

De beurs ‘Nieuwbouw / Verbouw XL in Martiniplaza wordt dit jaar voor het eerst in het voorjaar gehouden. De beurs vindt plaats van vrijdag 13 mei t/m zondag 15 mei.

De Groningse Suikerzijde als stad van de toekomst, de Zeilen in Meerstad, nieuwe wijken in Leek en Assen: het is slechts een greep uit de projecten en gebieden die tijdens de beurs voor het eerst aan het publiek worden voorgesteld. De bezoekers kunnen in gesprek gaan met diverse makelaars en gemeenten.

De beurs richt zich op vier pijlers: nieuwbouwprimeurs, verbouwplannen, financieringsmogelijkheden en duurzaam wonen. Het is een laagdrempelig podium voor starters en doorstromers om direct in contact te komen met specialisten. Nieuw is ditmaal het Hypotheekplein van diverse financiers.

Naast het bezoeken van tientallen kunnen belangstellenden ook gratis adviezen en presentaties krijgen over zaken als het interieur, de (ver)bouw, de (dak)tuin, en isolatie. Een adviesgesprek is gratis en kan vooraf via de website ‘nieuwbouwxl.nl worden gepland. Daar kunnen ook gratis toegangskaartjes worden geregistreerd.