Politie op zoek naar getuigen van steekincident Pleiadenlaan

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

De politie is op zoek naar mensen die zaterdagavond getuige zijn geweest van een steekincident op de Pleiadenlaan. Bij de steekpartij raakte een 26-jarige man uit Stad gewond.

“Rond 19.20 uur kwam er een melding binnen van een steekincident”, laat de politie weten. “Toegesnelde hulpverleners troffen de 26-jarige man gewond aan. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. We hebben nog geen verdachte aan kunnen houden. Over de toedracht van het steekincident is nog niets bekend. De recherche doet onderzoek in de zaak.”

Agenten hebben zaterdagavond buurtonderzoek gedaan. Daar gaat men zondag mee verder. “Ook gaan we in gesprek met het slachtoffer en gaat er gekeken worden of er camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld kunnen worden. Daarnaast vragen we aan mensen die iets gezien hebben, of die meer informatie hebben over dit incident, zich te melden bij de politie. Ook komen we graag in contact met mensen die camerabeelden in de omgeving hebben gemaakt, waar mogelijk relevante informatie op te zien is.” Informatie kan doorgegeven worden via telefoonnummer 0900 88 44 of kan anoniem via 0800 7000.

Deel dit artikel: