Omwonenden parkeergarage Rademarkt krijgen mogelijk overlast door werkzaamheden

nieuws
Foto via Google Maps - Streetview

Bewoners van de panden naast de parkeergarage aan de Rademarkt moeten de komende vier weken rekening houden met mogelijk stof- en geluidsoverlast door werkzaamheden. Dat maakte de gemeente Groningen vrijdagmiddag bekend.

Tijdens de werkzaamheden, die aanstaande maandag van start gaan, worden onder meer lamellen onder constructiebalken vervangen. Om dat te kunnen doen, worden de lamellen verwijderd. Vervolgens wordt het beton schoongemaakt en vlakgeslepen.

Deze werkzaamheden, die plaatsvinden boven een aantal parkeervakken in de garage, kunnen geluid- en stofoverlast veroorzaken omliggende panden. Volgens de gemeente krijgen de bewoners van deze panden nog een brief met meer informatie.

Deel dit artikel: