Podcast Arm in 050 – De leefbaarheid in de wijken

nieuws

Wat zijn de verbanden tussen armoede en de leefbaarheid in de wijken? En wat wordt daar aan gedaan? Hierover gaat de vijfde podcast van Arm in 050.

In de podcast praten Carla Terhell, directeur Woondiensten bij Nijestee, Nienke Alkema, Gebiedsmanager Oude Wijken bij de gemeente Groningen, en Martin Rezelman, initiatiefnemer De Hooge Schuldenvrij over de leefbaarheid in de wijken in Groningen, wat er wordt gedaan om de leefbaarheid te verbeteren en waar ze tegenaan lopen in hun werk.

Beluister de podcast hier op Spotify of via je eigen speler.

Arm in 050 is een onderzoeksjournalistiek project van Omroep Organisatie Groningen (OOG) over armoede in de gemeente Groningen. Wij onderzoeken hoe het kan dat Groningen hoog in de ranglijst van steden met armoede staat, wat het is om in armoede te leven en waarom het maar niet lukt om armoede terug te dringen.

Het onderzoek Arm in 050 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de provincie Groningen.

Deel dit artikel: