Podcast Arm in 050 – Waarom maken mensen niet altijd gebruik van hulp?

nieuws

OOGtv doet dit jaar onderzoek naar armoede in Groningen. Een van de vragen in het onderzoek is: ‘Waarom maken mensen niet altijd gebruik van de hulpvoorzieningen die er zijn om hen te helpen?’ Hierover praten we met doctor Mark Reijnders, sociaal raadsman Richard van Heuvelen en ambtenaar Nina Pichel.

Beluister de podcast hier op Spotify of Apple Podcasts.

Arm in 050 is een onderzoeksjournalistiek project van Omroep Organisatie Groningen (OOG) over armoede in de gemeente Groningen. Wij onderzoeken hoe het kan dat Groningen hoog in de ranglijst van steden met armoede staat, wat het is om in armoede te leven en waarom het maar niet lukt om armoede terug te dringen.

Het onderzoek Arm in 050 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de provincie Groningen.

Deel dit artikel: