Podcast Arm in 050 – de gevolgen van laaggeletterdheid

nieuws

OOGtv doet dit jaar onderzoek naar armoede in Groningen. Een van de vragen in het onderzoek is: ‘Wat zijn de gevolgen van laaggeletterdheid in het armoededossier?’ Hierover praten we met Linda Hageman van Stichting Lezen en Schrijven, taalhuis-coördinator Adri Carmio en Richard van Heuvelen, sociaal raadsman bij WIJ Oosterpark.

Beluister de podcast hier op Spotify of via je eigen speler.

Arm in 050 is een onderzoeksjournalistiek project van Omroep Organisatie Groningen (OOG) over armoede in de gemeente Groningen. Wij onderzoeken hoe het kan dat Groningen hoog in de ranglijst van steden met armoede staat, wat het is om in armoede te leven en waarom het maar niet lukt om armoede terug te dringen.

Het onderzoek Arm in 050 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de provincie Groningen.

Deel dit artikel: