Treinverkeer tussen Europapark en Zuidbroek hervat na storingen (update)

nieuws
Foto: Ramon Vreeman

Het treinverkeer tussen station Groningen Europapark en Zuidbroek is weer hervat. Door storingen konden er dinsdagmiddag een tijdlang geen treinen rijden.

De seinstoring ontstond rond 13.45 uur in de middag. Arriva zet stopbussen in tussen Groningen, Kropswolde, Martenshoek, Hoogezand-Sappemeer en Zuidbroek. Reizigers moesten rekening houden met een vertraging van meer dan een half uur

De storing leek rond 16.00 uur voorbij te zijn. Daarop meldde Arriva dat de normale dienstregeling weer hervat zou worden. Korte tijd later bleek de storing toch niet te zijn verholpen. Rond 17.45 uur waren de problemen voorbij. Inmiddels rijden de treinen weer volgens de dienstregeling.

Deel dit artikel: