Fietser en scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Pop Dijkemaweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk maandag aan het einde van de middag zijn een fietser en een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt incidentenfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur ter hoogte van de kruising met de Hunzeboord. “Het is gebeurd op het fietspad”, vertelt Wind. “Door nog onduidelijke oorzaak zijn de fietser en de scooterrijder op elkaar gebotst. Zowel de fietser als de scooterrijder kwamen ten val. De scooterrijder kwam net niet in de sloot terecht.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Een ambulanceverpleegkundige heeft de scooterrijder ter plaatse behandeld. De fietser had geen medische behandeling nodig. Uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: