VRIJDAG gaat weer meezingcafés organiseren: “Iedereen mag meedoen”

nieuws
Foto: VRIJDAG

Er wordt opnieuw een serie Meezingcafés georganiseerd. Het Kultuurloket, +Café en VRIJDAG organiseren aanstaande vrijdag de eerde editie.

“Tijdens het Meezingcafé zingen de aanwezigen mee met heerlijke evergeens die live begeleid worden door diverse muzikanten”, laat de organisatie weten. “Jong en oud is welkom om uit volle borst mee te zingen met Ede Staal, The Rolling Stones of misschien wel een verzoeknummer. De deelname is gratis en iedereen mag meedoen. Oók als je niet kunt zingen.”

De Meezingcafés worden op iedere tweede vrijdag van de maand gehouden bij VRIJDAG aan de Sint Jansstraat. Iedere keer zijn er verschillende muzikanten. Voor komende vrijdag zijn Remko Wind, Bert Klok, George Sopacua en Theo Bodewits gestrikt. De songteksten worden op een groot scherm geprojecteerd. Het Meezingcafé begint aanstaande vrijdag om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op deze website.