‘Tijgerprint’ leidt politie naar zes gestolen fietsen in Beijum

nieuws
Foto: Wijkagent Siard Heidanus via Twitter (@POL_Heidanus)

De politie heeft zes gestolen fietsen teruggevonden op een adres in Beijum. Agenten kwamen de diefstallen op het spoor, nadat de dief een iets te opvallende fiets meenam.

Volgens wijkagent Siard Heidanus kwam de politie de fietsendief op het spoor, nadat er aangifte werd gedaan van de diefstal van een fiets met ‘tijgerprint’. Deze opvallende print zorgde ervoor dat de fiets makkelijk te identificeren was, toen deze werd aangeboden op Marktplaats.

Daarop besloot de politie op onderzoek uit te gaan. Donderdagochtend togen agenten naar een adres in Beijum, waar de op Marktplaats aangeboden fiets te koop werd aangeboden. Daar trof de politie zes fietsen aan, die vermoedelijk gestolen zijn.

Alle fietsen zijn inmiddels in beslag genomen. Of ook de aanbieder van de fietsen is aangehouden, is niet bekend.

Deel dit artikel: