Donar wint wederom van Leicester Riders

sport
Amanze Egekeze (foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie)

Donar heeft ook de tweede oefenwedstijd tegen Leicester Riders gewonnen. Zondagmiddag werd het in MartiniPlaza 90-72.

Net als afgelopen vrijdag in Veendam (70-59) hadden de Groninger basketballers zondag weinig moeite met de Engelsen. Na het eerste kwart was er al een klein gaatje geslagen (19-12), en bij rust was het verschil al 14 punten: 43-29. Aan het eind van het derde kwart was Donar een puntje verder uitgelopen: 69-54.

Topscorers bij Donar waren Lotanna Nwogbo met 21 punten, Amanze Egekeze met 13 punten en Austin Luke en Henry Caruso met beiden 12 punten.

Volgende week zondag speelt Donar de laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan speelt de ploeg van coach Matthew Otten in Zwolle tegen Landstede Hammers. De vrijdag daarop, 24 september, begint de competitie voor Donar met een uitwedstrijd in Leeuwarden tegen Aris.

Deel dit artikel: