Werkzaamheden op Emmaviaduct in volle gang (foto’s)

nieuws
Foto: Dennis Smit

Op het Emmaviaduct wordt sinds vrijdagavond druk gewerkt om het wegdek te voorzien van een nieuwe laag asfalt. Een gedeelte van het oude asfalt is reeds verwijderd.

De werkzaamheden begonnen vrijdagavond om 19.00 uur. Het viaduct is tien dagen afgesloten voor het autoverkeer omdat het asfalt op de brug toe is aan vervanging. Aannemersbedrijven zijn direct begonnen met het wegbreken van het oude asfalt. Dit gaat naar verwachting een aantal dagen duren. Daarna wordt een nieuwe laag asfalt op de brug aangebracht.

Het wegverkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Stationsweg, de Hereweg en de zuidelijke ringweg. Verschillende buslijnen van vervoersbedrijf Qbuzz rijden een andere route. Het gaat om de lijnen 3, 4, 10, 133, 304 en 314. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik maken van het Emmaviaduct.

Foto: Dennis Smit
Foto: Dennis Smit
Foto: Dennis Smit