Twee tankstations wellicht overvallen door dezelfde dader

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De tankstations aan de Paterswoldseweg en de Zonnelaan zijn vermoedelijk door dezelfde man overvallen. Dat meldt de Groninger Politie.

Het tankstation aan de Zonnelaan werd zondag overvallen. Twee dagen later was het tankstation aan de Paterswoldseweg aan de beurt. Het zou gaan om een jongeman van ongeveer 17 of 18 jaar oud, met een lengte van zo’n 1.65 meter en een licht getinte huidskleur. Hij droeg een donkere joggingsbroek en donkere jas.

Volgens de woordvoerder houdt de politie er rekening mee dat het om dezelfde verdachte gaat. De politie onderzoeken een mogelijk verband. Bij de overval op het pompstation aan de Zonnelaan werd een onbekend bedrag buitgemaakt. Bij de overval aan de Paterswoldseweg is de dader zonder buit gevlucht.

Deel dit artikel: