Meer geld voor kermisexploitantenterrein

Wethouder Roeland van der Schaaf vraagt de gemeenteraad om meer geld voor het kermisexploitantenterrein.

Aan de Uppsalaweg komen drie plekken voor woonwagens van reizende kermisexploitanten. De wagens komen van het terrein aan de Helperwestsingel.  Al een aantal jaren zijn er plannen om het kermisexploitantenterrein aan de Helperwestsingel flink op te knappen. De raad besloot al in 2020 bijna twee miljoen euro voor de opknapbeurt uit te trekken, maar dat bleek niet genoeg. De wethouder wil er 650.000 euro bij. Ook moeten drie of vier woonwagens vervangen worden

De reizende kermisexploitanten krijgen de mogelijkheid om aan de Uppsalaweg een kavel voor wonen en werken te huren of in erfpacht te nemen. Dat terrein moet nog worden aangepakt.

Deel dit artikel: