Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Oosterhamriklaan

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Oosterhamriklaan is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt Martin Nuver van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur. “Het gaat om een eenzijdig verkeersongeluk”, vertelt Nuver. “De scooterrijder gleed uit bij een put en kwam vervolgens ten val. De scooter gleed door en kwam tot stilstand tegen de kraam van een ijscoboer die in de straat stond. Deze kraam raakte lichtbeschadigd, ook de scooter raakte beschadigd.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gecontroleerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Deel dit artikel: